Världens bästa hundar

Efter skolan kom pappa med Izor, vi gick en snabb sväng då jag hade möte kl 16.00 Efter ca 10 minuter var mötet slut (blev väldigt kort) så gick jag till Anna där pappa och Izor väntade på mig. Gick med pappa och hundarna och passade på att gå till willys med honom då jag behövde köpa blodpudding åt Izor. Pappa stod utanför med hundarna. Passade även på att köpa chips och dipp som jag ska äta senare idag. när jag kom ut från affären så satt en liten pojke och klappade Lisa jätte fint och försiktigt, sedan såg jag att Izor gick fram till pojken och började slicka honom på händerna. Pojken började skratta och Izor blev så glad, han var så jäkla snäll och go mot pojken. Han la sitt huvud i pojkens famn och vela bli klappad. Izor har tidigare tyckt att barn är läskiga så jag var hela chockad. Lilla Lisa satt tätt intill pojken och nöjt av att bli klappad av pojken och hans mamma. Vi pratade en lång stund om hundar och mamman var jätte trevlig att prata med.
När vi skulle gå så tackade mamman så mycket för att hennes son fick hälsa på hundarna. Jag blev helt varm inombords, vilka härliga människor.

När pappa kom ut från Willys så gick vi till Rusta där jag köpte tjurmuskel åt Izor. 70cm för 39.90 så jag köpte två stycken.

Efter det så gick jag hem till Anna igen och vi pratade länge ang Lisa. Eftersom hon är fruktansvärt överviktig så ska jag ha henne ett tag och få ner henne lite. Ska kolla när vi har sommarlov så att jag vet när jag kan ta henne. Visst kan hon komma hit imorgon men jag vill utnyttja tiden. Kommer att ta det väldigt lugnt med henne. Man kan inte banta en hund för fort.

Det är tur att Lisa går ihop med mina harar annars skulle det inte gå. Hararna bor inne i mitt rum så. Saknar dem, men de har det kanon i Skåne och Örebro. Igår parade Andreas Intro med en vit rödögd Belgisk hare hona, hoppas att hon inte går tom. Annars får han para om dem.

Lånat bilden av Andreas. Bilden finns på hans facebook grupp "Pure hares"

Izor leker

<3


RSS 2.0